Ansvarsfulla bemanningslösningar
Mobily Sverige AB

Mobily har erfarenhet och de rätta verktygen för att koppla samman företag med de allra bästa kandidaterna. Vi överbryggar utanförskap och samtidigt göra en insats för samhället.

Om Mobily Sverige AB

Att hitta och anställa kompetenta talanger är viktigare än någonsin.

Våra insatnser

Mobily har rätt verktyg för att koppla samman företag med de allra bästa kandidaterna, samt att koppla samman arbetssökande med rätt jobb och samtidigt göra en insats för samhället.

Våra branscher

Vi specialiserar oss inom retail, bygg, logistik och så har vi en egen IT avdelning(Scriptify) då vi har kännedom i dessa branscher som arbetstagare såväl som arbetsgivare.

Varför oss

Vi vill underlätta integration och bidra till mer hållbar arbetsmarknad och tjänsteupplägg riktar sig till arbetssökande som är långt ifrån arbetsmarknaden eller nyinflyttade till Sverige.

Våra värderingar

Ta socialt ansvar, prova en ny typ av bemanning

Arbetsgivaransvar

Vi tar fullt arbetsgivaransvar och följer branschspecifika kollektivavtal och ser även till att försäkring och tjänstepension tecknas till de anställda.

Coachning

Varje anställd får en coach under uppdraget så den har någon att bolla med eller få vägledning om arbetslivet i Sverige. Vi kan även erbjuda kortare utbildning i samråd med värdföretaget för att underlätta on-boarding.

Spara er tid

Lägg fokus på er verksamhet istället för att låsa upp er rekryteringsprocesser. Enligt bransch standard tar en rekrytering idag mellan 4-8 veckor. Vi tar hand om hela processen från annonsering, selektering, referenstagning mm. Och skulle inte kemin stämma så tar vi fram en ny matchning till er

Vårt Team

Chris Montanos

VD

Karl Ljungberg

Affärsutvecklare

Tim Brander

Konsult

Davit Tavadze

CTO

Kontakt

Kontakta Oss

Hitta till oss:

Turevägen 2,
191 47 Sollentuna

Ring oss:

+46 070 600 53 35

Laddar..
Ditt meddelande har skickats! Tack för att du kontaktar oss!